Beschikbaar

1e helft 2024

Ags Connolly (UK) 8, 10, 11, 13 mei 2024

Roseanne Reid (Schotland) 11,12,13 mei 2024

Nathan Bell (US) 17- 26 mei 2024

Anya Hinkle & Billy Cardine (US) 22, 23, 24 mei 2024

Jesse Matas (Canada) 22-30 juni 2024

Mike Farris (US) zomer festivals: 11 tot 21 juli 2024
2e helft 2024

Malcolm MacWatt (Schotland) 13-22 september 2024

Good Guy Hank (UK) 23-29 september 2024

Aaron Boyd (US) 01-20 oktober 2024

Carter Sampson duo (US) 10-20 oktober 2024

Guy Davis (US) 05-19 november 2024

Dayna Kurtz & Robert Maché (US) eind november begin december 2024

John Blek (Ierland) 22 nov - 01 dec 2024

The Coo duo (NL/UK) december 2024 voor cd release shows
1e helft 2025

Sam Baker (duo/US) 17-28 januari 2025

Kieran Goss & Annie Kinsella (Ierland) 30 jan - 23 feb 2025

Roseanne Reid (Schotland) 13-24 februari / 11,12,13 mei 2025

Otis Gibbs (US) 28 feb - 8 maart 2025

Arlan Feiles (US) 14- 23 maart 2025

Ruth Moody (Canada) 04 - 13 april 2025

Jaimee Harris (US) 11-20 april 2025

Jo Harman trio (UK) 25 april - 05 mei 2025


Ags Connolly (UK) 8, 10, 11, 13 mei 2024

Als je de muziek van Ags Connolly hoort dan denk je aan Texas en een beetje aan de muziekmix uit het grensgebied van Texas en Mexico van bijvoorbeeld The Hacienda Brothers of een buitenechtelijk kleinkind van Hank Williams of George Jones en als je zijn verschijning ziet dan denk je, dat dit wel een broertje had kunnen zijn van Otis Gibbs. Toch zit je er dan behoorlijk naast want Ags komt dus uit het zuidoosten van Engeland uit Oxforshire en is dus opgegroeid aan de de rivier de Theems en niet aan de Guadelupe rivier al is zijn muzikale ziel wel degelijk geworteld in dat gebied. Op zijn laatste album Wrong Again is hij een grossier in Sad Songs, en met een stem die druipt van melancholie zoals je bijvoorbeeld ook hoort van John Moreland. Engels Americana radio Icoon Bob Harris beschreef zijn laatste album dan ook "modern day traditionalism of the very, very best kind" Maar ook in de VS heeft Ags al veel vrienden gemaakt gezien het feit dat leden van The Mavericks en muzikanten die normaal gesproken bij Rodney Crowell en Emmylou Harris mogen spelen op zijn laatste album meespelen. Verder mocht hij ook op de waardering van Tom Russell rekenen die hem al volgt omschreef: "Killer... Ags has that old Lefty Frizzell feel in his voice" in de zomer van 2023 verscheen Ags een gloednieuwe album Siempre met alweer heerlijk country, Americana en Tex-Mex invloeden, hij toerde tevens van de zomer door heel Europa met Charlie Crockett voor grote uitverkochtte zalen waar mensen ook allemaal dol op Ags waren en hij verkocht daar heel veel cd's en LP's.
YouTube
Nathan Bell (US) 17- 26 mei 2024 (België via Salmon Bookings)

Superieure singer-songwriter uit Tennessee die met zijn liedjes binnen enkele minuten weet te overdonderen door hun onbeschrijfelijke schoonheid Het is muziek uit de hoogste regionen van Americana, en qua stijl put hij uit zowel blues, country en folk, raakvlakken Guy Clark, John Prine maar ook Brownie McGee. Qua tekst neemt hij wonende tussen rechtse rakkers ook geen blad voor de mond en laat zijn sociale en geweldloze hart rustig spreken.

YouTube 1 / YouTube 2 / YouTube 3


Anya Hinkle & Billy Cardine (US) 22, 23, 24 mei 2024

Topklasse Bluegrass/old timey/americana uit North Carolina met Anya Hinkle. Denk aan heerlijke roots muziek uit de Appalachen muzikaal ergens gesitueerd in de lijn van Mandolin Orange meets Gillian Welch omringt door sublieme snarenplukker op banjo, dobro mandoline en meer.

Official Videos van haar laatste album Eden & her Borderlands:
YouTube 1 en YouTube 2

Anya Hinkle EPK
Jesse Matas (Canada) 22-30 juni 2024

Jesse Matas, voorheen een van de frontmannen van de geweldige Canadese formatie The Crooked Brothers is nadat de band voorlopig stil ligt onverminderd actief. Hij bracht met zijn album Tamarock een volstrekt uniek, verfrissend en vooral spannend album uit. Zijn vrij donkere stem doet je een beetje denken aan Smog frontman Bill Callahan, soms klinkt Jesse klein sfeervol en ingetogen met sobere percussie en simpel gitaartje en licht ingekleurd met spaarzame piano nootjes zoals in de openings en titel track maar hij kan ook rocken als Neil Young en Crazy Horse zoals in "Walking Human" of "Rock and Sand" met geweldige epische gitaarsolo's maar hij kan ook intens zoals Jay Farrar en Son Volt. Zo zijn er ook heerlijke kalmerende songs zoals "Before, We" waarop Matas een lesje mindfullness geeft en leert dat het leven in het nu en genieten van wat je hebt toch het meest belangrijk is. Zo ook is dat een beetje de boodschap in de zwoele zomersong Peace River Song dat prachtig wordt omlijst door een kabbelende banjo en mondharmonicaatje.
YouTube


Mike Farris (US) voor zomer festivals: 11 tot 21 juli 2024

Grammy winnaar Mike Farris heeft een dijk van een stem en mixt Blues, soul, americana en een beetje gospel in zijn muziek. Zijn stem doet je soms denken aan die van Al Green, Sam Cooke of Otis Redding maar zijn muziek is meer veelzijdig. Hij doet alles met zo vreselijk veel passie. Niet voor niets won hij in 2015 een Grammy voor zijn geweldige album Shine For All The People. Mike heeft het talent om ook songs van andere artiesten helemaal eigen te maken zo ging zijn versie van Mary Gauthier's Mercy Now ook echt door merg en been. Verder wordt Mike door collega's ook bijzonder gewaardeerd en werkte hij ook veel samen met Jo Harman en zong hij ook mee op Patty Griffin's Downtown Church.
"Supersized voice filled with the electricity of Saturday night
and the godly grace of Sunday mornings." - Rolling Stone Magazine

YouTube 1 / YouTube 2


Vanessa Peters (US) als duo of met the Electrofonics diverse data mogelijk in overleg.

Vanessa is een zangeres met een innemend stemgeluid en een liedjesschrijfster met een gouden hand van schrijven. Ze schrijft geen inhoudsloze liefdesliedjes. Nee, dit zijn maatschappij-kritische songs waarin Vanessa echt wat te melden heeft. En dit doet zij op een prachtige doordringende manier, zowel muzikaal als met haar teksten. Ze gaf al meer dan 1000 shows in de US en in Europa en ze deed het voorprogramma van Josh Rouse, 10,000 Maniacs, John Oates, Matthew Sweet, Mikaela Davis, Lucette en Horse Feathers.

YouTube 1 en YouTube 2

Vanessa Peters EPK

Eileen Rose & Rich Gilbert (US) diverse data mogelijk in overleg.

Eileen doet denken aan Lucinda Williams maar iets zachter aan de randjes, ze mengt americana, met een vleugje honky-tonk country en een beetje rootspop in haar eigen aanstekelijke muziekmix en met het fenomenale gitaarwerk van gitarist Rich Gilbert lik je gegarandeerd je vingers af. Ook schrijver Nick Hornby benoemde haar talent in zijn boek 31 songs en koos haar song "Good Man" als een van zijn favoriete liedjes tussen songs van Dylan, Springsteen en Rufus Wainwright. Haar nieuwste album Muscle Shoals nam ze op in de legendarische studio in Alabama waar veel van de classic "country got soul" van weleer werden opgenomen. YouTube 1 , YouTube 2 , YouTube 3 , press shots

"Makes you want to roar down the highway with the windows open
and the finger on the repeat button" - Rolling Stone magazine

"Her attractive twang is enhanced by weeping pedal steel & fiddle. When Jimmy Clark's trumpet shakes up the formula on 'She's Yours' & 'Each Passing Hour' we are reminded why were so excited by her" - Uncut.

"Like Lucinda but with softer edges, Rose fuses country, honky tonk and smoldering pop into something all her own" - Time magazine


Malcolm MacWatt (Schotland) 13-22 september 2024

De Geweldige americana muziek van deze Schot met een Amerikaans tintje want zijn prachtige album Settler gaat over immigranten uit GB/Ierland en Schotland die zich hebben gesettled in Noord Amerika. Op zijn album doen allerlei prominente gasten mee zoals Gretchen Peters, Laura Cantrell, Eliza Carthy en veel meer. Malcolm MacWatt staat derhalve met één voet in traditionele Schotse Ballades maar ook met een flinke laars in Americana muziek. Zijn stijl heeft raakvlakken met bijv Slaid Cleaves en multi-instrumentalist Tim O'Brien want Malcolm speelt ook een hele waslijst aan verschillende instrumenten van gitaar, banjo, mandoline, fiddle en echt een verrassende ontdekking! Begin 2024 zal er een nieuw album verschijnen van Malcolm dat Dark Harvest gaat heten.
YouTube


Good Guy Hank (UK) 23-29 september 2024

Afkomstig uit de harmonieuze heuvels van Schotland en de culturele metropolis Melbourne, Australië komt het trio Good Guy Hank. Good Guy Hank brengt muzikale vreugde en heartbreak en alles daartussenin met spetterende bluegrass gitaar partijen, virtuoze fiddle, mandoline en banjo en schitterende 3 part harmonieën. Hun invloeden hebben ze gevonden bij hoe kan het ook anders Hank Williams waar de band ook naar vernoemd is maar ook Bill Monroe, Stanley Brothers, Carter Family, Gram Parsons en Gillian Welch en David Rawlings kun je tot hun inspiratiebronnen rekenen. De band bestaat uit Theo Barnard afkomstig uit Schotland hell raising bluegrassband Wire & Wool op zang en gitaar, de Australische fiddler en mandoline speelster en zangeres Pepita Emmerichs uit de band Oh Pep en de Schotse gitarist en banjo speler Donny McElligott afkomstig uit de Schotse Americana outfit The New Madrids. Samen brengt dit trio heerlijke melancholische en opzwepende muziek die je niet mag missen! Good Guy Hank speelde in oktober 2023 exclusief op Ramblin Roots festival waar ze insloegen als een bom en in een uurtje tijd alle meegebrachte cdtjes en t-shirt verkochten voor een uitzinnig publiek. Dat smaakte naar meer en dus komen ze graag weer terug voor meer!
YouTube
Aaron Boyd (US) 04-20 oktober 2024

Deze man uit Kentucky begon met liedjes schrijven om zijn gevoelens na zijn worsteling met een alcoholverslaving van zich af te schrijven. Nadat hij vader werd gooide hij het roer om en stopte Boyd met drinken en besloot hij om zijn passie voor muziek serieus na te streven en melde hij zich aan het americanafront. Met intense liedjes en een prachtige rauwe stem maakte zoveel indruk dat Take Root festival hem speciaal liet overkomen om exclusief op het festival te komen spelen. Iets wat heel wat voeten in aarde had want de man had zelfs nog nooit in een vliegtuig gezeten;-) Zijn laatste album Coming Undone die hij in eigen beheer uitbracht is een voltreffer. Prachtige trage liedjes over het klimmen uit een groot donker dal die soms doen denken aan deels Mark Lanegan maar ook een beetje aan artiesten als John R Miller en Arlo McKinley met wie hij ook al veel samen heeft gespeeld in de VS. Let op deze man kon wel eens een hele grote worden!
YouTube
Carter Sampson duo (US) 10-20 oktober 2024 (België via Salmon Bookings)

Magnifieke songs met formidable muzikale begeleiding. De in Oklahoma geboren en getogen Carter Sampson wist met haar vorige albums al een aardig potje te breken in de americana scene. Haar laatste album stond ook hoog in de Americana Charts en ook op de Nederlandse podia was ze een graag geziene gast. Verder is deze stoere dame ook de oprichtster en directrice van het Rock & Roll camp voor Girls en staat ook tijdens haar tours erom bekend zich graag te omringen met andere vrouwelijke muzikanten, tijdens de komende tour zal ze ook met een vrouwelijke sidewomen verschijnen. Op haar nieuwe album Gold legt ze de lat nog een stuk hoger met werkelijk magnifieke songs met formidabele muzikale begeleiding. Een echte aanrader voor liefhebbers van Patty Griffin, Lucinda Williams, Brandi Carlisle en The Highwomen.
YouTube


Guy Davis (US) 05-19 november 2024 (België via Salmon Bookings)

Met zijn eerdere nominatie voor de Grammy Awards bewijst dat de Amerikaan Guy Davis momenteel dé internationale ambassadeur van akoestische bluesmuziek is. Davis is de zoon van de acteurs Ruby Dee en Ossie Davis in New York City, maar ontwikkelde zijn passie voor de blues dankzij zijn grootouders in het rurale zuiden van de VS. Davis werkte onder meer samen met blueslegendes als Dr. John, Bonnie Raitt, Taj Mahal en Pete Seeger, afgelopen zomer kwam er een nieuw album uit van Guy Davis dat de titel Be Ready When I Call you draagt met prachtige soms grappige maar ook aangrijpende liedjes. Ook dit nieuwe album werd genomineerd voor een Grammy!!!. Guy Davis is the real deal op het gebied van Folkblues en geeft elke avond een fantastische show met altijd een lach en een traan.
YouTube 1 , YouTube 2 , YouTube 3


Dayna Kurtz & Robert Maché (US) eind november begin december 2024 (België via Salmon Bookings)

Dayna Kurtz is een Amerikaanse singer-songwriter die nauwelijks introductie behoeft. Haar stem is warm, krachtig en intens en grijpt enorm aan. Ze had in Nederland ook al eens een hit met "Love Get's In The Way" en tourt hier regelmatig met veel succes. Afgelopen najaar verscheen er een nieuw album een side project van Dayna met New Orleans muzikanten als Lulu & the Broadsides dat veel bluesier en meer soulvol is als haar voorgaande werk en ook wat steviger maar vooral heel veel bezieling heeft. Ze zal daar dus ook veel nummers van spelen bij haar volgende tour maar natuurlijk zal ze ook haar klassiekers ten gehore brengen.

YouTube 1 , YouTube 2 , YouTube 3


John Blek (Ierland) 22 nov - 01 dec 2024 (België via Salmon Bookings)
solo, maar voor enkele shows ook mogelijk als combi package met de vocalen van de dames van Woolf samen

Afgelopen jaren bood de muziek van de Ierse singer-songwriter John Blek ontzettend veel troost want zijn bloedmooie juweeltje voorziet je in deze moeilijke tijden van precies de juiste toon, melancholie, hoop en prachtige teksten. De klank van zijn stem en sfeer van John Blek kun je ergens situeren tussen Gregory Alan Isakov, Jeff Buckley, Glen Hansard, Damien Rice en Tom Yorke (Radiohead) het zou me niets verbazen als deze Ier echt een hele grote gaat worden want met zo'n stem, bloedstollend mooie liedjes met prachtige muzikale opbouw en waanzinnige melancholische melodieën, dat kan niet misgaan. Begin 2023 zal er tevens een nieuw album van John Blek verschijnen Until the Rivers Run Dry waar hij muzikaal nog een stapje verder gaat. Voor januari tour doet hij iets speciaals met strijkers als trio maar voor een andere periode in het jaar staat hij ook altijd open voor solo gigs.
YouTube 1 , YouTube 2

"A lovely sounding thing" Roddy Hart, BBC / "A Force of Nature" The Irish Times
"a master of subtlety in realms of folk-informed pop." The Thin Air
"His talent is shining brighter with every album." John Creedon, RTE

The Coo duo (NL/UK) december 2024 voor cd release shows (België via Salmon Bookings)
door het jaar heen in overleg in meerdere periodes beschikbaar

Het internationale folk-duo The Coo bestaat uit songwriters Matt Arthur en Jara Holdert. Ze wonen op afstand - in Londen en Amsterdam, en ontmoetten elkaar per toeval op een Amsterdamse open mic. Ze voelden direct een muzikale verwantschap die ze verder ontwikkelden tijdens overzeese bezoeken, waarin ze nummers schreven en met elkaar optraden. In 2019 nam The Coo hun debuutalbum op tijdens een concert in een Amsterdamse Sjoel, waarop ze zongen over hun ontmoeting, hun connectie en de afstand. Amsterdam Moon won 'album of the year' bij het label NativeDSD. Met twee gitaren en twee stemmen die zich vervlechten en weer van elkaar losbreken, hoor je hoe twee muzikale zielen elkaar vinden in harmonie. De warme, melancholische liefdesliedjes doen denken aan folk en pop uit de sixties en seventies, artiesten als Carole King & James Taylor; Crosby, Stills, Nash & Young en hedendaagse bands zoals Angus & Julia Stone. In het najaar van 2024 komt er een nieuw album uit van hen en ze zijn dan in december op zoek naar een aantal plekken voor cd release shows.
YouTube 1 , YouTube 2 , Soundcloud


Sam Baker (duo/US) 17-28 januari 2025

Sam Baker groeide op in Itasca , Texas, een dorpje net buiten Dallas. Zijn vader draaide plaatjes van blueslegendes als Lightnin' Hopkins, Brownie McGee en Sonny Terry. Een van de eerste platen die Sam hoorde als kind en enorm aansprak was er een van Johnny Cash, "Ride This Train", met name de verhalende manier van zingen, dat is waar het bij Sam Baker om gaat. Zijn rasperige bijna gesproken stijl van zingen is karakteristiek, daardoor komen zijn teksten dubbel zo hard aan. De poëtische, zorgvuldige verwoorde observeringen over schoonheid, complexiteit en tragedies hebben grote raakvlakken met Texaanse collegaís als Townes Van Zandt, Guy Clark en John Prine. Zijn drieluik Mercy, Pretty World en Cotton, kregen veel aandacht in de media en eindigde zeer hoog in eindejaarslijsten en ook zijn optreden in VPRO TV Programma Vrije Geluiden maakte zeer veel indruk. Maar ook zijn laatste 2 albums Say Grace & Land Of Doubt stonden maanden lang op 1 stond in de Euro Americana Charts. Sam heeft inmiddels een nieuw album opgenomen met Rodney Crowell als producer dat in 2024 zal verschijnen op het label van Rodney Crowell. Dit album bevat voor een groot deel veel van de poëtische kant van Sam Baker, deels van dit album bevat ook spoken word op muziek, maar eigenlijk was het natuurlijk altijd al meer de teksten waarin Sam zich als artiest zich vooral onderscheid.

YouTube 1 , YouTube 2
Kieran Goss & Annie Kinsella (Ierland) 30 jan - 23 feb 2025

Hun laatste album 'Oh, The Starlings' is een prachtig duetten album. Kieran Goss is een van Ierland's meest geliefde performers. Zijn songs werden al opgenomen door Rodney Crowell, Mary Black en Ilse Delange. Samen met zangeres Annie Kinsella brengt hij liedjes, prachtige en soms heel grappige verhalen en wonderschone harmonieën, echt een show om niet te missen.

YouTube 1 , YouTube 2
Roseanne Reid (Schotland) 11,12,13 mei 2024 en 13-24 februari 2025 (België via Salmon Bookings)

Americana van een twintiger uit de Schotse hooglanden mar zo klinkt ze niet haar stem heeft een prachtige doorleefde kraak ergens tussen een jonge Bonnie Raitt en Aimee Mann, prachtig dus maar zelf noemt ze Martha Wainwright als een van haar grote voorbeelden. Zo zingt ze ook openhartig over vrouwenliefde. Steve Earle is een van haar grootse fans en zingt ook mee op haar laatste album Trails verder komt ze uit ene goed muzikaal nest want haar vader is Craig Reid van the Proclaimers.

YouTube 1 , YouTube 2


Otis Gibbs (US) 28 feb - 8 maart 2025

Zijn rauwe stem is zijn handelsmerk en muzikaal houdt hij het midden tussen Steve Earle, Woody Guthrie, Johnny Cash en Billy Bragg. De optredens van Otis Gibbs zijn een belevenis op zich, niet alleen vanwege zijn krachtige performance maar ook om de bijzondere en vaak ook hilarische verhalen die hij tussendoor verteld. Zijn songs gaan over echte mensen, over zwervers en andere nomaden die hij ontmoette tijdens zijn reizen, de mensen op het platteland van Indiana waar hij opgroeide, de onverwachte helden uit de achterbuurt of de dagelijkse dingen die hij om zich heen ziet in East Nashville. Naast de muziek heeft Otis tevens een populaire podcast radioshow genaamd "Thanks For Giving A Damn" waarin hij collega's in de R & R scene interviewt. Hij is geliefd en geroemd door velen zoals Billy Bragg die hem the real deal noemt, Mart Smeets die hem omschrijft als een linkse activist met prachtige muzikale omlijsting. de Volkskrant schreef: "rauwe ongeparfumeerde folkstrot met grote verhalende gaven en Lust For Life noemde hem "de grootste working-class poëet die er momenteel over de aardkloot rondzwerft".
YouTube 1 , YouTube 2
Arlan Feiles (US) 14- 23 maart 2025

Arlan Feiles is een singer-songwriter, multi-Instrumentalist en muziekproducer, zijn muziek zit een beetje tussen Americana, soul, folk en soms gospel in. Hij is de missing link tussen Randy Newman, Woody Guthrie en Bob Dylan speelt prachtig piano en gitaar en veelal prachtige politiek en sociaal betrokken teksten van deze mensenrechten activist. Hij bracht al diverse albums uit die in de VS zeer gewaardeerd werden door de media. Zijn songs zijn te horen in diverse TV programma's en films o.a ook in de met een Academy award bekroonde film Dallas Buyers Club. Je hoort in zijn muziek referenties naar Randy Newman, Bob Dylan of The Band . Zo veelzijdig is Arlan Feiles, een muzikant met catchy liedjes en zowel roots, folk als soul in zijn stem en speelt net zo makkelijk op gitaar als op de piano als ook op diverse andere instrumenten. Afgelopen jaar bracht Arlan tevens een EP uit zijn ode aan de songs van Greg Trooper waar hij tijdens zijn shows ook enkele van speelt naast zijn eigen werk.
YouTube 1 , YouTube 2
Ruth Moody (Canada) 04 - 13 april 2025

Ruth Moody is een in Australië geboren maar in Canada opgegroeide bluegrass/singer-songwriter die tevens deel uit maakt van geweldige groep The Wailing Jennies. Ze is een Multi-instrumentalist en tevens gezegend met een hemelse stem en won ook al 2 Juno awards (de Canadese Grammy) werd nog vele keren genomineerd. Ze kan tevens Mark Knopfler tot een van haar grootste fans rekenen want na een uitgebreide tour die ze met hem deed vroeg hij haar maarliefst voor 2 albums om met hem samen te werken. Maar ook met haar eigen albums had ze erg veel succes. Met haar laatste studio album These Wilder Things bereikte ze miljoenen muziekliefhebbers en het bracht haar op prestigieuze podia als The Royal Albert Hall. Tevens speelde ze mee en zong ze op albums van o.a Mark Knopfler, Bruce Hornsby, Allison Russell, Rodney Crowell, Aoife O'Donovan, Della Mae, Oh Susanna. Ze nam onlangs een nieuw album op dat in de loop van 2024 zal verschijnen.
YouTube 1 , YouTube 2

"possibly possesses the prettiest voice in all of North Americana these days" Huffington Post
"Ruth Moody hits the ball out of the park" No Depression
"Moody's voice is clear and deceptively wistful, capable of conveying powerful and dark emotions." The Telegraph (UK)

Jaimee Harris (US) 11-20 april 2025

Singer-songwriter Jaimee Harris nu toch echt serieus op weg om een van de grotere singer-songwriters te worden van het moment. Met haar laatste album Boomerang Town heeft ze een een knoert van een album uitgebracht met songs die tot de beste horen die ik in tijden heb gehoord maar ook op een manier gezongen waarbij ze werkelijk je op ongeëvenaarde manier weet te raken. Denk dan aan songs van het kaliber van een Gretchen Peters, Eliza Gilkyson, John Gorka, Greg Trooper, Slaid Cleaves en Mary Gauthier. Net zoals deze artiesten weet zij je bij de lurven te grijpen met haar songs en performance. Nu is een vergelijking met Mary Gauthier ook weer niet zo gek want sinds enige jaren is Jaimee zowel muzikaal als amoureus de partner van Gauthier en touren en schrijven ze ook vaak samen. Ze schreven ook samen het absolute prijsnummer van dit album How Could You Be Gone, een lied wat ook op het laatste album van Gauthier stond maar in Jaimee's versie is dat je werkelijk overdonderend. Voor de komende jaren heeft Jaimee al weer 2 nieuwe projecten op stapel waarvan er een album is met songs van Nanci Griffith geplanned voor 2024 maar ook werkt ze al aan een ander nieuw album met eigen songs voor 2025.
YouTube 1 , YouTube 2
Jo Harman trio (UK) 25 april - 05 mei 2025

Met haar debuutalbum Dirt On My Tongue veroverde Jo Harman niet alleen de harten van bluesfans, maar ook die van jazz, soul, gospel en country. De veelzijdige Britse is van het soort rootsy zangeressen dat het traditioneel goed doet in Nederland zoals Beth Hart en Dana Fuchs bijvoorbeeld. Harman is uit hetzelfde hout gesneden, hooguit wat meer sophisticated met haar steengoede, lekker in het gehoor liggende blue-eyed soul liedjes. Ze is een met diverse awards gelauwerde blues/soul zangeres, was veelvuldig op radio 2 te horen en haar streams lopen in de miljoenen, ze speelde op grote festivals in Europa en in de UK en werd door The Daily Mirror verkozen tot "UK's best female blues soul voice".
YouTube 1 , YouTube 2Contact

Sandra Zuidema
Luciano Mulder
T: 06-48484608 (Sandra)
T: 06-28330938 (Luciano)